Książka „Wybrane elementy żywienia a problemy zdrowotne krów mlecznych” spotkała się z dużym zainteresowaniem lekarzy weterynarii, hodowców krów, zootechników i studentów. Część pierwsza książki zniknęła z półek księgarskich, nakład został wyczerpany. W związku z tym Autorzy postanowili opublikować część drugą z nowymi treściami, ponadto wzbogaconą o opis metod chowu. Autorzy w sposób kompetentny i usystematyzowany przedstawiają problematykę pobierania paszy, energii paszy, źródeł białka, opisują również normy żywienia krów. Aspekty praktyczne książki zachęcają do jej nabycia i stosowania zawartych w niej informacji i porad w celu utrzymania zdrowia krów, ich dobrostanu oraz produkcji wysokiej jakości mleka.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 2014 (data przybliżona)
- ISBN
- 9788378460541
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.