Jaki jest sekret idealnie upieczonego ciasta? Oprócz ciekawego kształtu, tortownice z tuleją dają ciastu coś jeszcze. Dzięki wewnętrznemu „kominowi” ciepło jest rozprowadzane do środka, zapewniając równomierne pieczenie. To samo ciasto w zwykłej formie często pozostaje niedopieczone, podczas gdy brzegi zaczynają się przyrumieniać. Książka zawiera 59 przepisów na lekkie biszkopty i maślane babki, łatwe w przygotowaniu, smaczne i … doskonale upieczone!
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 2011 (data przybliżona)
- ISBN
- 9788860983169
- Liczba stron
- 128
- Słowa kluczowe
- Kulinaria, przepisy kulinarne, ciasta
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.