WIOSNA obfituje w ciasta radosne, lekkie i… zielone. Przez całe LATO kuchnia pachnie na zmianę truskawkowo, malinowo, poziomkowo, jagodowo… JESIENIĄ wypieki nabierają całkiem nowego smaku. Dalej sięgamy po letnie owoce, ale wprowadzamy też do menu świeże śliwki, jabłka, dynię, zbieramy pierwsze orzechy. ZIMĄ spiżarnia jest pełna zapasów, a my nie przestajemy korzystać z dóbr przygotowanych latem. Do wypieków włączamy cynamon, przyprawy korzenne, ciasta podajemy z kubkiem kakao lub mlekiem i miodem.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 14 stycznia 2019
- ISBN
- 9788328123939
- Liczba stron
- 368
- Słowa kluczowe
- Przepisy, moje wypieki, kulinaria, kuchnia, ciasta, desery, ciasteczka
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.