Książka jest zbiorem wskazówek dotyczących przygotowywania uroczystych i skromniejszych przyjęć na różne okazje, zależnie od pory roku, dnia i możliwości finansowych Gospodarzy. Autorka omawia zasady doboru dań we właściwe menu i podania do nich odpowiednich napojów. Zamieszcza przepisy przyrządzania potraw, wskazówki estetycznego ich podania, eleganckiego nakrycia stołu i racjonalnej organizacji przyjęcia. Pozycja przeznaczona jest przede wszystkim dla kobiet.
Informacje o ebook epub od dnia 18.03.2019 został zobaczony 275 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i epub do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 1972 (data przybliżona)
- Słowa kluczowe
- Przepisy, kulnaria
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.