Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałątkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłążany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Informacje o ebook doc od dnia 27.08.2018 został wyświetlony 327 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i mobi do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 18 maja 2018
- ISBN
- 9788377071915
- Liczba stron
- 192
- Słowa kluczowe
- Książki kucharskie, kulinaria, diety, dieta, odchudzanie, owoce, warzywa
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.