Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.
Informacje o ebook pdf od dnia 16.08.2023 został wyświetlony 389 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i mobi do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 7 czerwca 2018
- ISBN
- 9788380594791
- Liczba stron
- 192
- Słowa kluczowe
- Kuchnia, kiszonki, przepisy
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.