Ryż to podstawa diety ponad połowy ludności świata jest pożywny, niskokaloryczny i lekkostrawny, bogaty w składniki odżywcze i witaminy. Jednocześnie nie zawiera cholesterolu, tłuszczu i glutenu. Nie powoduje alergii, dlatego jest doskonałym i bezpiecznym posiłkiem dla każdego. Ryż jest zbożem, które ma mnóstwo zalet. Zawiera witaminy z grupy B, które polepszają sprawność umysłową i fizyczną, oraz nieduże ilości fosforu, wapnia, magnezu, manganu, cynku, kobaltu i fluoru. Doskonale nadaje się do przygotowywania dań głównych i deserów. W książce zgromadzono przepisy na potrawy z całego świata risotta, paele, gołąbki, potrawy z Azji Południowo-Wschodniej oraz zupy i słodkie przekąski.
Informacje o ebook pdf od dnia 26.08.2018 został zobaczony 276 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i epub do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 25 kwietnia 2017
- ISBN
- 9788378456728
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.