Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków
Informacje o ebook mobi od dnia 11.01.2019 został odczytany 831 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i mobi do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 9 stycznia 2018
- ISBN
- 9788380594579
- Liczba stron
- 192
- Słowa kluczowe
- Kulinaria, warzywa, jedzenie, food, vegetables
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.