Celem publikacji jest przedstawienie technik i zasad wykonania projektu procesu technologicznego produkcji dowolnego wyrobu przemysłu spożywczego. Skrypt może być wykorzystany jako pomoc dydaktyczna na zajęciach z przedmiotu projektowanie inżynierskie i technologiczne prowadzonych na Wydziale Inżynieryjno-Ekonomicznym. Książka jest przeznaczona dla studentów specjalności inżynieria produktów żywnościowych, od których oczekuje się umiejętności organizowania prac badawczych i rozwojowych, a zwłaszcza projektowania oraz wdrażania innowacji technologicznych i organizacyjnych w produkcji żywności.
Informacje o ebook doc od dnia 05.04.2023 został wyświetlony 167 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i doc do pobrania.
Szczegóły książki:
- Data wydania
- 2 czerwca 2015
- ISBN
- 9788376950594
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.