Ze „Spiżarni rolnika” dowiesz się, jak planować oraz troszczyć się o swoje uprawy i zbiory. Poznasz tajniki i sposoby przechowywania oraz przerabiania własnych wyrobów, dostaniesz też wskazówki dotyczące upraw warzyw, zbóż, hodowli zwierząt i produkcji mleka. Znajdziesz tez przepisy na przetwory – ajwar, keczup, ogórki kiszone. Dowiesz się, jak suszyć grzyby i zrobić kiełbasę. Nauczysz się przyrządzać słodki sos chili, ciastka energetyczne czy ser halloumi – tak jak robi to rolnik.
Informacje o ebook mobi od dnia 05.09.2023 został odczytany 459 razy! Odwiedzający najczęściej szukali formatu pdf i epub do pobrania.
Szczegóły książki:
- Tytuł oryginału
- Bondens Skafferi. Recepten & Teknikerna För Att Äta Bättre
- Data wydania
- 14 marca 2018
- ISBN
- 9788381173124
- Liczba stron
- 160
- Język
- Polski
Aby pobierać pliki zarejestruj się!
Rejestracja jest darmowa i bardzo szybka! Kliknij tutaj aby założyć konto.
Trwa to tylko 15 sekund!.